Sinds 1994 is het kerkplein te Ranst een winkel rijker, Slagerij Dieltjens.
Vleeshouwen en verwerken mag dan wel een eeuwenoude ambacht zijn, kwaliteit en gezonde smaakbeleving blijft een kunst an sich. Dit kan je enkel bereiken door je te verdiepen in de producten, origine en leefomstandigheden van de dieren. Als voorstander van de korte keten is het belangrijk te weten of de dieren respectvol en duurzaam voor de planeet worden gekweekt en behandeld. Als smaak primeert op rendement ben je hier aan het goede adres.
Onze missie “ Passie om met kwalitatieve, duurzame en ambachtelijke producten te werken die een ware smaakbeleving garanderen.”
Zowel de kazen afkomstig van de dieren en rassen die grazen op de alpenweide in het voor- of najaar als de uitzonderlijke vleessmaak die dieren op een natuurlijke manier voortbrengen, elk stukje natuurlijke kunst heeft een verhaal.
In 2022 werd een nieuw hoofdstuk geschreven. Na geduldig plannen en vooruit kijken naar de toekomst realiseren Femke en Rudi hun droom en kunnen ze eindelijk, na een ingrijpende verbouwing, de hertekende versslagerij openen. Niets werd aan het toeval overgelaten, elk detail werd wel overwogen en uitgewerkt.
Als een bezoek aan de versslagerij staat voor een trip doorheen de topproducten uit alle Europese regio’s, dan ben je bij Dieltjens-Maes goed terecht gekomen.
Rudi legt zich toe met zijn team op zijn grote passie de slagerij en het maken van charcuterie. Femke en haar medewerkers dragen er zorg voor dat alle top- en streekproducten bij de klanten terecht komen. Beide delen dezelfde drang naar perfectie om de klantbeleving te optimaliseren. Je kan er terecht voor de beste vleessoorten, kazen uit de hele wereld, brood, fruit & groeten, aangevuld met enkele heerlijke wijnen en dressings. Of heb je echt geen zin om achter het fornuis te staan dan kunnen de heerlijke gerechten en salades je wellicht verleiden.